Eilen hain postista aivan ihanan yllätyspaketin isotädiltäni:
1279414.jpg
Kankaita, ihania vanhoja rasioita, ja aivan mieletön nappikokoelma! Olin ihan onnesta soikeana kun pengoin paketin sisältöä :) Napit ovat tosi monikäyttöisiä askartelussa, niitä voi käyttää vaikkapa koruihin, koriste-esineisiin, kortteihin, nukkekotiaskarteluun ja vaatteiden tuunaukseen. Ja nappirasiat olivat jo pienenä tosi kiehtovia, ja aina kun isä tai äiti ompeli jotain, kaivoin nappirasian esille, kumosin sisällön lattialle ja katselin ja lajittelin nappeja onnessani. Vanhoista rasioista tykkään myös, samoin kuin vanhoista lehdistä, kuvastoista ja mainoksista.

Eikä tässä vielä kaikki ;) Paketista löytyi myös upeita astioita ja aterimia, jotka istuvat kreikkalaiseen kahvilaani kuin tilattuina:
1279412.jpg
Ensimmäinen ja rakkain miniprojekti, Kahvila Kalimera, on ollut vielä muuton jäljiltä kokoamatta, ja tarkoitus olisi tehdä siellä vähän remppaa. Kuvassa näkyvät kaksi sisäseinää ja ikkunanpuitteet saivat jo uuden, kreikkalaisemman ilmeen. Tässä vielä yleiskuvaa seinistä:
1279410.jpg
Seinät on rapattu mannaryynirappauksella ja maalattu laimennetulla akryylimaalilla. Laimennettu maali asettuu paremmin ryynien väliin, ja maalikin "venyy" suuremmalle alueelle.
Alla oli siis tällainen vaaleanvihreä kuviollinen tapetti: